Rosa Open Arms
authentiekhovenier
 

Tarieven.

Wat omvat mijn uurtarief:  Mijn uitgebreide kennis, 38 jaar ervaring als hovenier, goede planning en afspraken, transparante offerte en facturen en een efficiënte werkmethode.

Een volledig ingerichte bestelwagen, kippende aanhanger (om vlot te kunnen lossen), zeer uitgebreid machinepark en gebruik van Aspen brandstoffen (voor mens en milieu minder belastend, arbo verplicht). Voorraad houden van meststoffen en mycorrhiza`s en Biovin compost, en btw.  Voor het overzicht van de prijzen zie het pdf bestand onder aan deze pagina.

Facturen: betalingen binnen 14 dagen.

Werktijd: Aangezien ik volledig voorbereid bij u aankom start de werktijd s`ochtends bij mijn werkplaats tot dat ik daar na afloop van de werkzaamheden weer terug ben. 

Prijsafspraken:

Aanneemsom: een van te voren afgesproken vaststaande prijs voor de afgesproken werkzaamheden, meer en minder werk worden in overleg bepaald.

Prijsindicatie: Bij deze vorm krijgt u van te voren een prijsindicatie van de afgesproken werkzaamheden. Ik noem u de maximale prijs voor deze werkzaamheden. Indien het werk vlotter loopt dan verwacht betaalt u alleen de gewerkte uren (op basis van nacalculatie). Meer en minder werk wordt in overleg bepaald.

Uurbasis: Ik kom op uurbasis de afgesproken werkzaamheden verrichten en u betaalt de gewerkte uren.

 Contact

 

Compleet ingericht voor optimale dienstverlening