Rosa Open Arms
authentiekhovenier
 

Voorstellen

Ik ben Joost Hut, 57 jaar en sinds 1985 werkzaam in het hoveniersvak . Na het behalen van mijn vakdiploma`s heb ik 9 jaar in loondienst gewerkt bij diverse hoveniersbedrijven. In 1994 heb ik mijn eigen bedrijf opgezet en enkele jaren later heb ik daar het ecologisch advies- en ontwerpbureau aan toe gevoegd.

Gevolgde opleidingen: vakbekwaam groenverzorger en groenvoorziener, management cursus, boombeheer A tot Z, VTA 1, VTA 2 (visual tree assessment), hoogstamfruitbomen snoeien, stormhout zagen, bodem- en bemestingscursussen, cursus toegepaste beplantingsleer(de juiste plant op de juiste plaats) volg vele ontwikkelingen op beplantingsgebied m.n. vaste planten, cursus maaien met de zeis.

Ik noem mijzelf authentiek (kennis) hovenier. Dit houdt in dat ik mij met name bezig houd met het groene aspect in ons vak. In de 39 jaar dat ik als hovenier werkzaam ben heb ik zeer veel kennis opgedaan en doe dat nog steeds op allerlei manieren (kijken,vragen,lezen).Deze kennis is paraat om met u te delen (naar behoefte).

Als u een hovenier zoekt die eerlijk en integer is, goed kan luisteren en uw wensen omzet in een tuin die bij u past, bent u bij mij aan het juiste adres.